Σχετικά με εμάς | Η εταιρεία Airtox

Αρραβωνιάστηκε από Βίκινγκς

 

airtox-the-company

 

Airtox - το επικό δανέζικο παπούτσι ασφαλείας γεμάτο με τις αυριανές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα και σχεδιασμένα σε Copenhagen, – συναρμολογείται σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως.

Ο θρύλος του πουλιού AirtoxΗ φιγούρα κατατεθέν για την Airtox είναι ένα μυστηριώδες διαστημικό πουλί, «έξω από αυτόν τον κόσμο». Από πού προέρχεται και τι σχέση έχει με τα παπούτσια ασφαλείας του μέλλοντος;


Τα ισχυρά και μυστηριώδη «διαστημικά πουλιά» έφτασαν στη Γη από έναν μακρινό πλανήτη στο διαγαλαξιακό ημισφαίριο. Αντιπροσωπεύουν το μέλλον και επικεντρώνονται στα παπούτσια ασφαλείας Airtoxicating.


Τα άγρια ​​πουλιά από το διάστημα συμμάχησαν γρήγορα με το τμήμα ανάπτυξης της Airtox, LAB 32, και αμέσως άρχισαν να μολύνουν τη μονάδα με τις φουτουριστικές διαστημικές τεχνολογίες τους. Αυτός είναι ο λόγος που τα πουλιά έγιναν γρήγορα συνώνυμα με τις σουρεαλιστικές τεχνολογίες που βρέθηκαν στα παπούτσια ασφαλείας Airtox.


Εκτός από αυτό, δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα γι 'αυτούς, εκτός από το ότι είναι απρόβλεπτα και ικανά να μεταμορφωθούν με ταχύτητα αστραπής. Αν το κρίνουν απαραίτητο, θα ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε σε Copenhagen

 

Τεχνολογίες έρευνας και ανάπτυξης AIRTOX


Στην Airtox, κατασκευάζουμε πολυτελή και άκρως άνετα προϊόντα. Συνεχώς ερευνούμε και πειραματιζόμαστε με νέα υλικά και προηγμένες τεχνολογίες. Η καινοτόμος ομάδα τεχνολογίας μας, LAB 32 in Copenhagen, επιβλέπει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Τεχνικές αιχμής!

Εξοπλίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα με το αποκλειστικό μας super features του μέλλοντος:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Αποστολή

 

Mission_airtox


Το όραμα της Airtox είναι να επαναπροσδιορίσει την έννοια των παπουτσιών ασφαλείας.


Σχεδιάζουμε καινοτόμα, προηγμένα και καλά μελετημένα προϊόντα. Η ομάδα ανάπτυξης Ε&Α μας, LAB 32, συνεργάζεται στενά με επαγγελματικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση των προϊόντων μας.


Εστιάζουμε στην κοινωνική ευθύνη και τις καλές συνθήκες εργασίας. Δίνουμε προτεραιότητα στην παρουσίαση του περιβάλλοντος μας και απαιτούμε από όλους τους επιχειρηματικούς εταίρους να ακολουθούν τους παγκόσμιους και τοπικούς περιβαλλοντικούς νόμους.

 

Ηθική εργασίας

 

καριέρα στην εμπορική έκθεση παπουτσιών ασφαλείας airtox


Στην Airtox, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας καλές συνθήκες εργασίας. Πιστεύουμε ότι οι υπάλληλοί μας είναι απαραίτητοι για την εκρηκτική συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας. Έχουμε μια ανοιχτή και αμερόληπτη προσέγγιση προς τους υπαλλήλους μας και τονίζουμε ότι υποστηρίζεται η διαφορετικότητα και η αυτο-ανάπτυξη.


Ακολουθούμε έναν παγκόσμιο κώδικα συμπεριφοράς που αποτελείται από πολλές βασικές αρχές για ηθική και υπεύθυνη συμπεριφορά. Για όλους τους προμηθευτές μας, απαιτούμε όλες οι εργασιακές σχέσεις να πληρούν τις βασικές απαιτήσεις σύμφωνα με τη Σύμβαση του ΟΗΕ.