ΓΙΑ ΤΟ AIRTOX ΕΤΑΙΡΕΊΑ

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η καλύτερη AIRTOX εταίρα

 

airtox-η εταιρία

 


AIRTOX® - το επικό παπούτσι ασφαλείας της Δανίας με τις τεχνολογίες του αύριο. Παρέχοντας ανώτερη άνεση και αόρατη ελαφρότητα στην επαγγελματική αγορά. Ως καινοτόμος κατασκευαστής παπουτσιών της Δανίας, δεν συμβιβαστούμε!

At Airtox, εξοπλίζουμε τα παπούτσια μας με τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχουν δει ποτέ στη βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας. Τα παπούτσια μας διαθέτουν προστατευτικά καλύμματα toe, εξαιρετική αντοχή στην ολίσθηση και τα ελαφρύτερα στρώματα κατά της διείσδυσης στην αγορά. Τα παπούτσια ασφαλείας μας διαθέτουν ηλεκτροστατικές σόλες εξαγωγής (ESD) και σόλες απορρόφησης κραδασμών που έχουν ψυκτικό αποτέλεσμα. Airtox τα παπούτσια ασφαλείας διαθέτουν εξαιρετικά ελαφριά και εύκαμπτη μεσαία σόλα και εξαιρετικά άνετες εξωτερικές σόλες. Επιπροσθέτως, Airtox Τα παπούτσια ασφαλείας χρησιμοποιούν επίσης αδιάβροχο και αναπνεύσιμο επάνω μέρος και ευρεία σκανδιναβική εφαρμογή. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν Airtox παπούτσια ασφαλείας τα καλύτερα παπούτσια ασφαλείας στην αγορά.


Airtox είναι μια πρωτοποριακή μάρκα της υποδήματα ασφαλείας κατευθείαν από Denmark.


Κάνουμε παπούτσια ασφαλείας με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, ενώ εξακολουθεί να είναι κομψό και μόδας για χρήση όλο το χρόνο.

Επί του παρόντος, Airtox τα προϊόντα πωλούνται αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα γύρω Ευρώπη. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε το παγκόσμιο μας αποτύπωμα και να κάνουμε τα προϊόντα μας διαθέσιμα σε περισσότερες χώρες στο εγγύς μέλλον, για περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τα υπέροχα παπούτσια ασφαλείας μας από τη Δανία.


Επί του παρόντος, επικεντρωνόμαστε ανάπτυξη και κατασκευή υποδήματα ασφαλείας και πώληση των προϊόντων μας παγκοσμίως σε μεγάλες ποσότητες B2B. Εκτός από τον διεθνή μας στόχο, να διασφαλίσουμε τη συνεχή υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων στο Airtox, συνεργαζόμαστε επίσης με μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις, με τις οποίες συνεργαζόμαστε εντατικά για τη δημιουργία επιτυχημένων και μακροχρόνιων σχέσεων. Αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε πολύ.

Ο θρύλος του AIRTOX μάρκα

 

Το πρόσωπο του Airtox η μάρκα είναι ένα χαρακτηριστικό, ελαφρώς αρπακτικό πουλί. Ποια είναι η προέλευσή του; Τι αντιπροσωπεύει; Και τι σχέση έχει με το μέλλον των παπουτσιών ασφαλείας;Η καλύτερη Airtox πουλιά έπεσαν στη Γη από έναν μακρινό πλανήτη έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα. Είναι εξαιρετικά έξυπνα, μηχανικά όντα με προηγμένη νοημοσύνη.


Ήρθαν στη Γη και - για έναν άγνωστο λόγο, άρχισαν να δημιουργούν παπούτσια με ειδικές ιδιότητες, που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στη βιομηχανία υποδημάτων. Μοιράζονται αυτά τα επαναστατικά προϊόντα με τους ανθρώπους. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι πώς να συνδεθείτε μαζί τους καθώς η επικοινωνία τους με τους ανθρώπους έχει διαφορετικές μορφές.


Κατά ειρωνικό τρόπο, μια από τις πιο συγκεντρωμένες φωλιές του Airtox πουλιά βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Από εκεί ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις, κυρίως σε κοπάδια, για να διαδώσουν τον πληθυσμό τους σε όλο τον κόσμο.


Δεν γνωρίζουμε πολλά γι 'αυτά, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι το Airtox τα πουλιά είναι απρόβλεπτα, αναπτύσσονται γρήγορα και είναι πολύ πιο τεχνολογικά προηγμένα από οτιδήποτε άλλο στη Γη. Η γνώση και η τεχνολογία που μοιράζονται μαζί μας, κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη, κομψή και ασφαλή.


Ο σκοπός της ιστορίας είναι να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση αυτού του πουλιού, που παίρνει τον έλεγχο του Airtox Τομέας Ε & Α με αποστολή να φέρει τις νεότερες τεχνολογίες στη Γη Από το διαγαλαξιακό ημισφαίριο, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε τα πιο εξελιγμένα, εξαιρετικά άνετα παπούτσια. Παπούτσια γεμιστά με τις πιο φανταχτερές και σχεδόν εκτός αυτής της παγκόσμιας τεχνολογίας.

Δανικός σχεδιασμός και ανάπτυξη των καλύτερων παπουτσιών ασφαλείας

 

AIRTOX τεχνολογίες έρευνας και ανάπτυξης


AIRTOX η έδρα εδρεύει στο Denmark. Από εδώ, γίνεται όλο το σχέδιο, η ανάπτυξη και η έρευνα. Έχουμε αφιερώσει ένα τεράστιο χρόνο και πόρους για την έρευνα τεχνολογιών και δοκιμών υλικών, εξαρτημάτων και νέων συστημάτων.

Η ομάδα Ε & Α μας έχει 20+ χρόνια εμπειρίας σε υποδήματα ασφαλείας και παρακολουθεί ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης, από το πρώτο σχέδιο σχεδίασης έως το τελικό προϊόν.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ

Εγγυόμαστε την αξιοπιστία και την ποιότητα όλων των προϊόντων μας. Σε αντίθεση με ένα μεγάλο μέρος των ανταγωνιστών μας, δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικά τεχνολογίες που είναι διαθέσιμα στο Airtox επιλογές παπουτσιών: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® και Powerbreeze®. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά by AirtoxΗ ειδική μονάδα "Lab 32".


Σκεφτόμαστε ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


At Airtox είμαστε προληπτικοί στην ανάπτυξη και διερεύνηση νέων τάσεων στη βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε καινοτόμοι και στην πρώτη γραμμή του κλάδου. Νέες τεχνολογίες που δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί στο Airtox τα προϊόντα δοκιμάζονται και τα οφέλη από την εισαγωγή τους συζητούνται για να διασφαλιστεί αυτό AirtoxΤα εξαιρετικά ελαφριά παπούτσια ασφαλείας είναι τα πιο προηγμένα στην αγορά.

Αποστολή & όραμα

 

Αποστολή και Όραμα AIRTOX


Το όραμά μας και ο γενικός μας στόχος είναι να γίνουμε το πιο μοναδικό και καινοτόμο εμπορικό σήμα στον τομέα της βιομηχανικής ασφάλειας.


Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, βρισκόμαστε επί του παρόντος σε αποστολή να αξιοποιήσουμε τη γνώση και την έμπνευση από παγκόσμιους πολιτισμούς. Το κάνουμε αυτό συνεργαζόμενοι με ανθρώπους και εταιρείες σε όλο τον κόσμο και δημιουργώντας ένα πολυεθνικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας μας. 


Καθ 'όλη τη διάρκεια της εργασιακής διαδικασίας, εστιάζουμε στις κοινωνικές ευθύνες και τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας για να διασφαλίσουμε ότι το κίνητρο και η αφοσίωση κάθε συναδέλφου επιταχύνεται στην τελειότητα.


Νοιαζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και διασφαλίζουμε ότι τόσο εμείς όσο και όλοι οι προμηθευτές μας δεσμευόμαστε να τηρούμε αυστηρά όλους τους διεθνείς και τοπικούς περιβαλλοντικούς νόμους.

Καριέρα στο AIRTOX

καριέρα στο airtox Έκθεση υποδημάτων ασφαλείας

 


Καριέρα στο Airtox και κοινωνική ευθύνη:


Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε έναν άνετο χώρο εργασίας για να διασφαλίσουμε ότι οι υπάλληλοί μας διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη θετική ανάπτυξη της εταιρείας μας. Επομένως, έχουμε μια ανοιχτή, χωρίς διακρίσεις προσέγγιση στο προσωπικό και τους συνεργάτες μας και διασφαλίζουμε ότι υποστηρίζεται η διαφορετικότητα και η αυτο-ανάπτυξη.


Ακολουθούμε έναν παγκόσμιο Κώδικα Συμπεριφοράς, που αποτελείται από πολλές θεμελιώδεις αρχές σχετικά με την ηθική και υπεύθυνη συμπεριφορά σε παγκόσμια βάση. Για όλους τους συνεργαζόμενους προμηθευτές μας εγγυόμαστε τα εξής: όλες οι εργασιακές σχέσεις θα συμμορφώνονται με τις βασικές ανάγκες σύμφωνα με τις συμβάσεις του ΟΗΕ.


Αναζητούμε πάντα νέα ταλέντα για να συνεισφέρουμε στην ομάδα μας. Εάν είστε αρκετά γενναίοι για να εργαστείτε στο διασκεδαστικό, γρήγορο και καινοτόμο περιβάλλον μας, υποβάλετε αίτηση και πείτε μας για τον εαυτό σας!